DSC_8349-Edit-2.jpg

HÄSTAR TILL SALU

På gården har vi just nu två stycken hästar och en ponny till salu.

Vi får även in nya hästar kontinuerligt så hör av dig om du letar häst eller ponny. 

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till

Nathalie Petersson på 0703093144.

IMG_6692.JPG
Sabaton (SWB)
Sabaton (SWB)

press to zoom
Sabaton (SWB)
Sabaton (SWB)

press to zoom
Sabaton (SWB)
Sabaton (SWB)

press to zoom
1/2

SABATON (SWB)
Valack född 2012  Carême (Radiator) x Irco Marco

Sabaton är en fantastisk 10 årig valack efter Carême (Radiator) och Irco Marco som gett många fina avkommor. Modern har även en till avkomma som går svår hoppning. Sabaton är en stor kille på ca 175cm men med storleken kommer även hans vänlighet och försiktighet och han upplevs inte stor i ridningen. 

Han är en extremt sportig modell med en naturlig ridbarhet och balans som ger en väldigt bra och enkel känsla vid ridning. Han upplevs mindre i ridningen än sin storlek då han har enkelt att både korta och länga sig. Modig och försiktig på hinder! En häst för dig som vill ha en bästa kompis att åka ut och träna och tävla tillsammans med. Okomplicerad i all hantering som att klippa, lasta, sko och spola. Lastar honom ensam och han åker själv utan problem. Snäll i skogen både med och utan sällskap. 

Sabaton är helt fantastisk i ridningen och väldigt välskolad. Går skänkelvikning/öppna/sluta i alla gångarter och har lätt för att samla sig. En häst man verkligen behöver se live och prova då han ger en oslagbar känsla i ridningen.
Han har ett stort scoop och tar sig enkelt över alla typer av hinder.

Sabaton har resultat upp till 140 men har senaste åren gått med children ryttare och startat mindre klasser. 

Sabaton är en frisk och sund häst. Tandkoll kontinuerligt UA. Röntgad både ben och rygg. Mindre fynd finns. 


Han är fullt försäkrad utan reservationer. 


https://equisport-website.s3-eu-west-1.amazonaws.com/video_orders/302555/1010.mp4
https://equisport-website.s3-eu-west-1.amazonaws.com/video_orders/302555/1009.mp4

Det finns även bilder och filmer på vår instagram

Moore Sahara Hotnight
Moore Sahara Hotnight

press to zoom
Moore Sahara Hotnight
Moore Sahara Hotnight

press to zoom
Moore Sahara Hotnight
Moore Sahara Hotnight

press to zoom
1/2

MOORE SAHARA HOTNIGHT
D-ponny sto född 2007 - Moore Wilton x Metallica

Sahara är ett fantastiskt d-ponny sto på 146cm som besitter många egenskaper som en liten storhäst. Stora och fina gångarter och en hoppteknik som inte lämnar mycket till slumpen. 

 

Sahara har resultat upp till FEI Dressyr och LB hoppning och har tagit flera barn till nya höjder. Hon är enkel att rida på marken och har en egen motor samtidigt som hon har en tydlig broms. Snäll att rida ut på i skogen med sällskap men testar sin nya ryttare om man ska ta sig ut i skogen första gången själv. Sahara passar lika bra till hoppning, dressyr eller fälttävlan. 

 

Sahara är den perfekta ponnyn för den som vill ha en välutbildad och scoopig kompis att träna och tävla med. Hon har en stark personlighet och man behöver vara tydlig i början med vem som bestämmer vilket gör att hon behöver en mer rutinerad ryttare. 


Sahara är en frisk och sund häst. Tandkoll kontinuerligt UA. 

Hon är fullt försäkrad utan reservationer. Bilder och filmer finns på vår instagram. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

ANTON
Valack född 2007 - Dansk ridponny

Anton är en trygg och snäll maxad d-ponny valack på 148cm som besitter många egenskaper som en liten storhäst. Stora och fina gångarter och en hoppteknik som inte lämnar mycket till slumpen. 

Anton har startat upp till LB Dressyr och LC hoppning men har kapacitet för mer med rätt ryttare. Han har tagit flera barn till nya höjder och ger ett bra självförtroende hos ryttaren. Han är enkel att rida på marken och har en egen motor samtidigt som han har en tydlig broms. Snäll att rida ut på i skogen med sällskap eller ensam, enkel att lasta, tvätta, klippa etc. 

Anton är den perfekta ponnyn för den som vill ha en trevlig läromästare och kompis att träna och tävla med. I priset ingår utprovad hoppsadel, träns, täcken och benskydd mm. så ni kan sätta igång med ridningen direkt.  

Anton är en frisk och sund häst men har artros i si-leden, något han inte har problem av men kan behöva Equiterapeft någon gång per år. Ej reservation på försäkring. Tandkoll kontinuerligt UA. 


Han är fullt försäkrad utan reservationer. 

Bilder och filmer finns på vår instagram. 

Jacob van de Toem
Jacob van de Toem

press to zoom
Jacob van de Toem
Jacob van de Toem

press to zoom
1/1

JACOB VAN DE TOEM
Valack född 2009 - Nonstop (Darco) x Chin Chin

Jacob van de Toem är ett Belgiskt varmblod som i tidig ålder visade på stor kapacitet och vann 3-årstestet i Belgien. Med toppblod i stammen som 16 hingstarna: Nonstop, Darco, Quick Chin och Chin Chin. Jacob har fina resultat upp till 135 hoppning. 

 

Jacob är en stor kille på ca 175cm men är trotts sin storlek enkel att både samla och öka. En riktig läromästare på marken! Behöver en stabil och lugn ryttare som inte överger honom i hoppningen. Med rätt matchning kan han gå hur stort som helst. Jacob är snäll i skogen och på banan med eller utan sällskap. Fina runda gångarter vilket gör han rolig att trimma och även rida dressyr på. 

 

Under sina tidiga år blev Jacob hanterad på ett oetiskt sett i boxen vilket har gjort att han är på sin vakt och kan se arg ut men han gör aldrig något elakt. Han kan upplevas av den oerfarna som aningen påflugen och bufflig men är egentligen en stor teddy björn. Han är aldrig dum och menar alltid väl men detta är en häst vars personlighet man måste lära känna ordentligt. 


Jacob är en frisk och sund häst. Tandkoll kontinuerligt UA. Röntgad UA. 

Hon är fullt försäkrad utan reservationer. Bilder och filmer finns på vår instagram.