STALLET

På gården har vi ett nyrenoverat stall med 7 stora boxar och en lösdrift med en 80kvm halmad lada. Gården består av 10 hektar varav den större delen av dessa är kuperade och stora hagar till hästarna. Vi har en filosofi att hästar mår bra av att gå tillsammans i flock med sina vänner. Helst med fri tillgång till mat året om.

I stallet finns allt från avelsston till föl och tävlingshästar.

På Kallmyra tar vi även emot hästar för utbildning, träning och tävling. 

8C1F0D78-CFA1-4274-920E-322F9A9EFA35.JPG

JUST NU SÖKER VI

DIG SOM VILL HYRA STÖRRE DELEN AV STALLET/DRIVA DIN VERKSAMHET HOS OSS

Just nu söker vi en ordningsam person som vill hyra en större av vårat stall. Vi har byggt ett nytt stall mellan Runtuna och Aspa (20 min från Nyköping och 1h från Stockholm). Bara någon kilometer bort finns veterinär, seminstation, sadel- och bettutprovare. I stallet finns det 7 boxar (11-18kvm) varav två är fölboxar, samt en 80kvm stor upphalmad lösdrift i anslutning till stallet. Det finns spolspilta med varmvatten, 3 uppbindningsplatser, solarium, uppvärmd sadelkammare, torkrum för täcken med mera. Vi har stora och kuperade hagar på totalt ca 9 hektar varav en är 5 hektar med ett vindskydd som passar perfekt som lösdrift året runt, det finns även ett antal mindre hagar. Här finns ett litet ridhus på 15x20m med grus och ordentlig ridhus belysning som är perfekt för dom värsta dagarna under vinterhalvåret samt en nybyggd ridbana på 30x70 med en fullt utrustad hinderpark. 

 

 

Jag satsar själv inom hoppning men arbetar 100% med annat och söker därför dig som vill hyra en del av vårat stall och även hjälpa till med skötsel av mina hästar, enligt överenskommelse. Det är jag och min sambo som bor på gården och vi är väldigt flexibla och lätta att ha att göra med. Vi är extremt måna om att få in rätt person under en lång hyresperiod så korttidshyra är ej intressant.

 

Låter detta som något för dig/er så är ni varmt välkomna att höra av er på telefon 0703093144.

 

_EN_7578.jpg
IMG_2904.HEIC

Ansök om stallplats

Vill du stå hos oss på Kallmyra Prästgård är du välkommen med din ansökan nedan.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kallmyra Prästgården 1

611 91 Nyköping

070-309 31 44

© 2019 by Creativeur.com

Kontakta oss