IMG_0500_edited.jpg

TJÄNSTER

På Kallmyra Prästgård erbjuder vi allt från träningar, utbildning av unghöstar, träning samt försäljning av hästar. Just nu har vi plats för att ta emot två nya hästar för träning/tävling eller försäljning till mycket förmånliga priser. Nedan kan du läsa mer om erbjudandet och under fliken "hoppträna" kan du läsa mer kring träningar för Nathalie Petersson.

134106_NC-BENVOLIO D'16, Bronze tour 1m3
IMG_3178.jpg
Hay Bales

Träning/tävling/försäljning av häst

Jag har tillstånd att tävla 2021 trots tävlingsstoppet

Har du inte möjlighet att själv tävla under 2021 pga rådande omständigheter, se hit! 
Är du intresserad av att få hjälp med träning, tävling eller försäljning av din hopphäst? Vi håller till i Södermanland utanför Nyköping och har ett nybyggt stall med 9 boxar och alla bekvämligheter som krävs. Jag har just nu möjlighet att ta emot 1-2 hästar för vidareutveckling, träning och tävling från och med den 1 maj 2021. Vi tar emot allt från unghästar som ska ridas in till rutinerade tävlingshästar till försäljning. 

Upplägget är unikt då jag fokuserar både på tävlingar i Sverige men även internationella tävlingar från CSI1* till CSI3* samt mycket unghästklasser. Som läget ser ut just nu med tävlingsstop fram till sommaren 2021 för de flesta kan vi nu erbjuda ett upplägg där din häst får både utbildning och tävling då vi går under undantaget och kommer att få fortsätta tävla under 2021. Nära samarbete med veterinär, massör och hovslagare för att optimera hästarnas prestanda. 

Detta upplägg är optimalt för dig som har ambitioner att sälja/utbilda din häst då den internationella arenan öppnar upp för ett större antal köpare och ger din häst bästa möjliga erfarenheter och förutsättningar.

Som ryttare tävlar jag just nu upp till 135 internationellt och har förmånen att ha kunniga människor runt omkring mig och som alla är en viktig del av teamet. Både på hemmaplan i Södermanland, samt i Europa har vi fantastiska rid och träningsmöjligheter där hästens välmående ALLTID ligger i fokus. Tränar för A-tränare regelbundet i både hoppning och dressyr. 

Beroende på vad du som ägare vill tar vi fram en plan och ett pris baserat på den.
Grundpriset är 7500 plus moms i månaden och då ingår träning, full service, hösilage, spån och kraftfoder. Extra kostnad tillkommer om hästen skall ridas in eller ej säljas utan endast tränas. 


Känns det här som något för dig och din häst? Tveka inte att höra av dig via formuläret nedan eller via telefon på 0703093144.

Tack för ditt meddelande